Na faailoa mai e le Matagaluega o Vaomatua a Fujian e faapea o le auina atu i fafo o fugalaau ma laau na oo atu i le US$164.833 miliona i le 2020, o se siitaga e 9.9% i le 2019. Na manuia ai le “liu o faalavelave i avanoa” ma ausia ai le tuputupu ae tumau i faigata.

Na taʻua e le tagata o loʻo pulea le Matagaluega o Vaomatua a Fujian, i le afa muamua o le 2020, na aʻafia i le faʻamaʻi COVID-19 i totonu ma fafo, o le tulaga o fefaʻatauaʻiga faavaomalo o fugalaau ma laʻau ua matua faigata ma ogaoga.O fugala'au ma laau e auina atu i fafo, lea o loʻo faʻaauau pea ona tuputupu aʻe ma le mausali, ua matua afaina.O lo'o i ai se fa'aletonu ogaoga o le tele o oloa fa'atau atu i fafo e pei o le ginseng ficus, sansevieria, ma foma'i fa'apitoa na mafatia tele.

Ave le Zhangzhou City, lea o fugalaau ma laau e auina atu i fafo e sili atu i le 80% o le aofaʻi o laʻau faʻatau atu a le itumalo e fai ma faʻataʻitaʻiga.O Mati ia Me o le tausaga talu ai o le taimi aupito maualuga lea o fugala'au ma laau e auina atu i fafo.O le aofa'i o oloa auina atu i fafo na sili atu i le lua vaetolu o le aofa'i o oloa auina atu i fafo.I le va o Mati ma Me 2020, na paʻu i fafo fugalaau a le taulaga i le lata i le 70% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2019. Ona o le taofia o vaalele faavaomalo, felauaiga ma isi mea faʻatau, o fugalaau ma laʻau faʻatau atu pisinisi i le Itumalo o Fujian sa i ai poloaiga e tusa ma le USD. 23.73 miliona e leʻi mafai ona faʻataunuʻuina i le taimi ma feagai ma se lamatiaga tele o tagi.

Tusa lava pe itiiti le aofaʻi o oloa auina atu i fafo, e masani ona latou feagai ma faʻalavelave faʻavae eseese i totonu o atunuʻu ma itulagi o loʻo faʻaulufaleina mai, ma mafua ai ona leiloa le mautinoa.Mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia e Initia fugalaau ma laʻau na aumai mai Saina e taofia mo le lata i le afa masina aʻo leʻi faʻatagaina pe a taunuu;e mana'omia e le United Arab Emirates fugala'au ma la'au na fa'aulufale mai mai Saina e taofia a'o le'i o atu i uta mo le asiasiga, lea e matua fa'aumi ai le taimi o felauaiga ma matua a'afia ai le ola o la'au.

Seʻia oʻo ia Me 2020, faʻatasi ai ma le faʻatinoga atoa o faiga faʻavae eseese mo le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi, atinaʻe agafesootai ma le tamaoaiga, o le faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma le puleaina o tulaga ua faasolosolo malie ona faʻaleleia, o kamupani laʻau ua faasolosolo malie ona laa ese mai le aʻafiaga o le faʻamaʻi, ma fugalaau ma laau. o oloa auina atu i fafo ua ulufale atu foi i le ala sa'o ma ausia Tu'u i luga e tetee atu i le tulaga ma taia pea maualuga fou.

I le 2020, na oʻo atu i le US $ 90.63 miliona le faʻatau atu o fugalaau ma laʻau a Zhangzhou, o se siʻitaga o le 5.3% i luga o le 2019. O oloa faʻatau atu autu e pei o ginseng ficus, sansevieria, pachira, anthurium, chrysanthemum, ma isi mea e le lava, ma o laʻau laʻau eseese ma e “faigata ona maua i totonu o se atigi pusa e tasi.”

E oo atu i le faaiuga o le 2020, o le nofoaga e totoina ai fugalaau i le Itumalo o Fujian na oo atu i le 1.421 miliona mu, o le aofaʻiga o le aofaʻi o le faʻasologa o pisinisi uma o le 106.25 piliona yuan, ma le tau faʻatau atu o le 164.833 miliona tala Amerika, o se faʻaopoopoga o le 2.7%, 19.5. % ma le 9.9% i lea tausaga ma lea tausaga.

I le avea ai ma nofoaga autu o gaosiga mo le auina atu i fafo o laʻau, o fugalaʻau a Fujian ma laʻau faʻatau atu na sili atu nai lo Yunnan mo le taimi muamua i le 2019, faʻamuamua i Saina.Faatasi ai ma i latou, o le auina atu i fafo o laau toto o loʻo tumau pea le muamua i totonu o le atunuʻu mo le 9 tausaga sosoo.I le 2020, o le a sili atu i le 1,000 le tau o le gaosiga o le fugalaʻau atoa ma le filifili pisinisi.100 miliona yuan.


Taimi meli: Mati-19-2021