I le luasefulu tausaga talu ai, o le a tuʻuina e aiga taʻitasi se ulo tele o laʻau lanu meamata faʻataʻitaʻi i tafatafa o le kapoti TV, pe o le kumquat trees poʻo le Dracaena sanderiana, e fai ma teuteuga o le potu malolo, e aumaia ai uiga matagofie.

I aso nei, i totonu o fale o le toʻatele o tagata talavou, o laʻau lanumeamata o loʻo ave i fafo mai poletito o se teuteuga sili atu ona faʻapitoa, tuʻu i tulimanu eseese o le potu, i luga o kapoti, i tafatafa o nofoa, ma tulimanu, e ofo ma ofoofogia. laau lanu meamata e fa'aaogaina i meaafale vaivai

O le a'afiaga fa'alelei o le laufanua lanu meamata i totonu o le potu i totonu e maua ai e tagata se lagona o le malolo ma le vavalalata i le natura. O su'esu'ega fa'ale-mafaufau ua fa'aalia ai o le taliaina e tagata o elemene fa'anatura i totonu o le potu e sili mamao atu nai lo isi elemene uma.

I aso nei, o le faatonu o le a tuʻufaʻatasia se taʻiala mo le fatuina o laʻau lanumeamata maualuga e talafeagai mo le olaga i aso uma. Pe e te manaʻo e faʻaleleia le matagofie o lou fale avanoa, faʻamama le siosiomaga, ma malolo, e mafai ona e mauaina le tali e te manaʻo ai iinei.

 La'au lanu meamata fa'atusa manatu mo vaega fa'atino eseese

I totonu o meaafale vaivai o le fale, o laʻau lanu meamata e foliga mai o loʻo i ai se tomai faʻanatura e fatuina ai se siosiomaga faʻalelei, faʻamalamalamaina mata, faʻamamāina le agaga, ma faʻafiafiaina le fale atoa.

E fa'afefea ona mamanuina laufanua lanu meamata ina ia sili atu ona tu'ufa'atasia ma avanoa i totonu?

Poletito

O lefaapaologa o le vaega lea e faia ai le lagona muamua pe a ulu atu i totonu o le potu, o lea la o laʻau e tuʻuina i totonu o loʻo i ai se sao taua i le faʻaleleia o le lagona o le fale, ma o loʻo i ai foi ni iloiloga mo le tuʻuina o laau i totonu o le fale.faapaologai feng shui.

laau talafeagai mo le faapaologa

O le faitotoa e masani ona le malamalama lelei, e talafeagai mo le tuʻuina o laau lanu meamata alofa paolo.

Mai le vaaiga a feng shui, e manaʻomia e le faitotoʻa ona tuʻu laau ma uiga lelei, pei opakira, laau tupe, ma isi, o loʻo i ai le galuega o le faatosinaina o le tamaoaiga ma faʻalauteleina le manuia. E le talafeagai le tuʻuina o laʻau ma vao tuitui poʻo tulimanu maʻai, e pei o le cacti.

Potu malolo

E mafai ona tu'u i tafatafa o le sofa fugala'au fugala'au po'o la'au lapopo'a e sili atu ona fa'afefeteina, ma fa'apipi'i fugala'au fugala'au po'o fugala'au sili atu taugata i luga ole laulau kofe.

laau talafeagai mo le potu malolo

O le tulimanu o le potu malolo e mafai ona faʻatumuina i laʻau laʻau tetele poʻo laʻau e mafai ona ola e ala i le aʻe, lea e mafai ai ona faʻamalosia le tulimanu o le potu malolo.

O nofoaga maualuluga poʻo puipui o le potu malolo e mafai ona faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻiina laau totō e faʻaleleia ai le matagofie o le potu teuteu totonu.

umukuka

I le avea ai o se nofoaga e kuka ai i aso uma, o le umukuka e faʻafefe i le mamafa o le suauʻu suauʻu ma le vevela, ma e manaʻomia ai le tuʻuina o laʻau lanumeamata e faʻafefe i le maualuga o le vevela, malosi malosi, ma mafai ona faʻamamaina le ea.

Vanilla laau o se filifiliga lelei. E omai ma se manogi mama e mafai ona faʻafou ai le ea, faʻalavelave pe tape ai siama ma siama, ma faʻaitiitia ai le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi e pei o namu, moa, ma lago.

laau talafeagai mo le umukuka

potumoe

O le potumoe o se nofoaga taua mo malologa i aso uma, ma o laʻau filifilia e tatau ona aoga mo le lelei o le moe ma le soifua maloloina faaletino.

O potu moe e masani ona iai la'au lanu mama ma la'au laiti, e le gata ina fa'atuputeleina ai le susū o le ea i totonu ae fesoasoani fo'i e fa'aitiitia fa'ailoga e pei o le fa'a'i mago.

laau talafeagai mo le potumoe

Ae faʻalogo lelei i le mea moni o laʻau e manava i le po ma faʻaumatia le okesene e faʻateʻa ai le carbon dioxide. Ole tele e mafai ona faigofie ona afaina ai le moe ma mafua ai le le mautonu, o lea aua le tuʻuina le tele o laau i totonu o le potumoe!

Suesue

O le tuʻuina o nisi o laʻau lanumeamata i totonu o le suʻesuʻega e le gata ina aumaia le malosi i le potu, ae fesoasoani foi e faʻamalieina mata.

la'au talafeagai mo su'esu'ega

Talu ai o le suʻesuʻe i totonu o le potu suʻesuʻe e masani lava ona manaʻomia ai le maualuga o le faʻatonuga, aua le filifilia laau e susulu tele pe malosi foi le manogi e aloese ai mai faʻalavelave ma faʻaitiitia ai le lelei o le faitau ma le aʻoaʻoina.

Faletaele

Ona o le mamafa o le susu i totonu o le faletaele, e tatau ai ona filifili laʻau lanumeamata e mafai ona faʻafefe tele le susu, faʻalavelaveina le tuputupu aʻe ma le salalau o gaʻo, ma fatuina se manogi masani e faʻaumatia ai nisi o manogi.

laau talafeagai mo faleuila


Taimi meli: Me-28-2024